Baltic C Oy koulutus

Koulutuksen tavoite on aina menestyvä yritys. Baltic C Oy Valmennuskanavan tarkoitus on omalta osaltaan auttaa yrityksiä saavuttamaan menestystä tuottavien ja omistautuneiden työntekijöiden avulla.


Baltic C Oy on perustettu 1990. Tuotenimellä Valmennuskanava aloitettiin valmennus vuonna 1997, jolloin Riitta Railo aloitti yrityksessä. Valmennuksen lähtökohta oli aluksi myynti- ja neuvottelutaidon kehittäminen asiakasyrityksissä. Pääasiallisin asiakaskunta on ollut teknisen myynnin ja sen rajapinnassa oleva henkilöstö. Toiminta laajentui pian koko henkilöstölle soveltuvaan yhteistyötaitoseminaariin sekä johtamisen ja esimiestyöskentelyn koulutukseen. Kun yhteistyö Tertta Saarikon kanssa alkoi vuonna 2003, mukaan tuli myös esiintymistaidon ja median kohtaamiesn valmennus.

Valmennuskanavan kouluttajat

Valmennuskanavan pääkouluttaja on ekonomi Riitta Railo. Hän on toiminut kouluttajana vuodesta 1996, ja sitä ennen erilaisissa myynti- ja myynnin esimiestehtävissä sekä yrityskonsultin tehtävissä vuodesta 1985.


Kursseilla käytetään myös vierailevia asiantuntijoita luennoitsijoina. Varma ja vakuuttava esiintyminen –valmennuksissa kouluttajana toimii Riitta Railon lisäksi tv-ohjaaja, toimittaja ja mediakouluttaja Tertta Saarikko. Laajennetussa Varma ja vakuuttava esiintyminen kansainvälisesti on edellä mainittujen lisäksi omien alueidensa valmentajina tyylineuvoja, erikoisopettaja Leena Suokas ja suurlähettilään puoliso, tapakouluttaja Eva Leino.