Valmennuskanavan yhteistyökoulutus parantaa yrityksesi tuottavuutta

Mihin perustuu hyvä yhteistyö esimiesten tai kollegojen kanssa? Minkälaisia taitoja siihen tarvitaan? Voiko yhteistyökykyä kehittää? Nimittäin kun ryhmän kesken on riitaa, niin suuri osa huomiosta on organisaation sisällä eikä ulospäin kuten kuuluisi. Valmennuskanavan yhteistyökoulutus tarjoaa ratkaisuja organisaation toimintaan. Yhteistyökoulutusta järjestetään mm. seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Jyväskylä, Seinäjoki, Kokkola, Kemi, Joensuu sekä Lappeenranta.

Kommunikaatio ihmisten välillä aiheuttaa joskus ongelmia

Oikea ratkaisu ei ole taistella edes sanan säilällä, mutta ei sen puoleen vaietakaan. Mitä siis voisimme tehdä parantaaksemme ihmissuhteita? Voiko toisia ihmisiä ollenkaan ymmärtää ja vallankin, mitä on tehtävissä?

Siinä missä yhteiset saunaillat eivät ole tuottaneet toivottua tulosta yhteistyökyvyn ja sitä kautta tuottavuuden kohottamisessa, toimiva ihmistä ja ihmissuhteiden parantamista koskeva tieto sen sijaan voi tehdä ihmeitä.

Ohjelma, yleistä:

Yhteistyökoulutuksen ensimmäinen vaihe kestää puolitoista päivää. Väliharjoituksessa tarkastellaan opittuja asioita käytännön elämässä; työpaikalla ja kotonakin. Kertaus on vanhastaan opintojen ja tietenkin oivallusten äiti. Reilun kuukauden kuluttua pidetään päivän mittainen kurssipäivä, jolloin kerrataan, käydään läpi käytännön kotitehtävät ja mietitään myös uusia asioita mm. henkilökohtaisen etiikan ja vastuun tiimoilta.

Koko yhteistyökoulutus sisältää selkeät ja määritellyt kommunikaatioharjoitukset, mm. väittämien ja eriävien mielipiteiden sekä erityyppisten valitusten käsittelystä. Seminaarinvetäjä tarkistaa henkilökohtaisesti kunkin edistymisen harjoituksissa.

Tyyppi:

Yrityskohtainen

Kohderyhmä:

Esimiehet, tiimien vetäjät ja jäsenet, asiantuntijat, kouluttajat sekä kaikki henkilöt, jotka haluavat kehittää yhteistyötaitojaan, itsensä sekä muiden ihmisten ymmärtämistä ja vaikuttamiskykyään

Lopputulos:

Kurssin jälkeen osallistuja ymmärtää sekä itseään että vastapuolta paremmin erilaisissa kommunikaatiotilanteissa eli hän osaa kommunikoida toisen kanssa paremmin.

Hän osaa käsitellä hankalissakin tilanteissa muita ihmisiä hyvin. Hän uskaltaa myös kohdata vaikeitakin tilanteita entistä paremmin, koska ei anna niiden lopulta vaikuttaa omaa oloaan huonontavasti tai lamauttavasti. Hän osaa paremmin kuunnella toista ihmistä ja myös saada hänet puhumaan.Hän kykenee viemään eteenpäin omia ideoitaan ja/tai yrityksen tuotteita myyvällä tavalla tyrkyttämättä tai loukkaamatta toista osapuolta.

Kurssilaisen halu ja kyky ottaa vastuuta yhteistyön onnistumisesta paranee. Hän saa toisen ihmisen kommunikaatiotilanteissa tuntemaan itsensä tärkeäksi ja arvokkaaksi ja siten helpommin myös itse vietyä eteenpäin omaa ideaansa. Hän ymmärtää henkilökohtaisen etiikan merkityksen elämäänsä.

Ryhmäkoko: 4-10 henkilöä

Hinta:

Sopimuksen mukaan

________________________

Yhteistyökumppaneita:

http://www.elido.fi

http://www.asennesiivous.fi

http://www.productionsoftware.fi

Suosituksia:

“Hyvän palautteen seurauksena päätimme osallistua saman järjestäjän seuraaviin Seinäjoella järjestämiin Yhteistyötaito ja vastuu-seminaareihin…Monia osallistuja sanoi ymmärtävänsä nyt, miksi joku läheinen työssä tai kotona saattaa käyttäytyä ennakoimattomalla tavalla, opittuaan tunnetilan tunnistamisen tärkeyden…
… erityisesti kiitettiin käytännönläheisyyttä ja Riitta Railon erilaista tapaa vetää seminaaria… ”

Lue koko palaute tästä

Lisää suosituksia löydät täältä.