Valmennuskanavan esimieskoulutus auttaa rakentamaan toimivan työympäristön

Johtaminen ja esimiestyöskentely

Johtamistaito on voimavarojen käytön ja ponnistusten kohdistamisen suunnittelua yhteisesti sovittuun suuntaan sekä suunnitelmien toteuttamista käytännön työskentelyssä. Jokainen esimies kohtaa päivittäin sekä ihmisiin että asioihin liittyviä ongelmia, jotka usein erottamattomasti nivoutuvat toisiinsa. Valmennuskanavan esimieskoulutus tarjoaa ratkaisun näihin ongelmiin.

Yrityksen, osaston tai yksilön on jatkuvasti lunastettava lupauksensa jokapäiväisten onnistumisten kautta. Miten eilinen auttaa nykyhetkessä rakentamaan tulevaisuutta? Usein tilanteet vaativat nopeaa reagoimista! Esimiesvalmennuksessa opitaan käytännöllinen tuotannon ja tulosten seurantajärjestelmä, sen antaman tiedon arvioiminen sekä oikeiden ja tehokkaiden toimenpiteiden valinta.

Esimies joutuu usein olemaan henkilöstöasioissa puun ja kuoren välissä. Pitääkö hänen olla ymmärtäväinen vaiko vaativa? Miten innostaa alaisia ja saada aikaan sitoutumista? Hankalien henkilöstöasioiden kohtaaminen ja käsittely vie paljon esimiehen omaa tuotantoaikaa ja saattaa lisäksi heikentää hänen omaa tehokkuuttaan ja organisointikykyään. Miten siis hallita ja organisoida omat työt? Tämä johtamiskoulutus opettaa, mikä on erilaisten vaadittavien asioiden osalta oikea järjestys. Ensin kuitenkin on hyvä ymmärtää, miksi  organisoida ja miten, niin että tulosta syntyy.

Esimieskoulutusta tarjotaan mm. seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Jyväskylä, Seinäjoki, Kokkola, Kemi, Joensuu sekä Lappeenranta.

Suosituksia:
“Ennen koulutuksen aloittamista teimme ennakkoselvityksen Valmennuskanavan kanssa. Tämän selvityksen pohjalta meille laaditiin räätälöity koulutusohjelma juuri meidän tarpeitamme varten.
Kurssi vastasi odotuksiamme ollen sekä käytännönläheinen että antaen konkreettisia työkaluja meidän tarvitsemillemme osa-alueille.
Kurssin luennoitsijat osasivat selvittää oleelliset asiat kaikille osanottajille ymmärrettävällä tavalla ottaen myös huomioon liiketoimintamme erikoispiirteet.”

Lue koko palaute tästä.

Lisää suosituksia löydät täältä.