Varma ja vakuuttava esiintyminen kansainvälisesti

Esiintymistaitojen kehittäminen kansainvälistyneessä liike-elämässä

Tämä kurssi on Varma ja vakuuttava esiintyminen – peruskurssia laajempi kokonaisuus. Kurssi räätälöidään kansainvälisessä liike-elämässä toimivien tarpeita silmälläpitäen siten, että esimerkiksi Hämeenlinnan Vanajanlinnassa tai Hirvensalmella Satulinnassa pidettävä kurssi kestää juhlaillallisineen internaattina kaksi päivää, kurssilaisten yöpyessä kurssipaikalla ainakin kurssipäivien välisen yön.

Ryhmäkoko on 8–12 henkilöä. Käsiteltävät aiheet vaativat henkilökohtaista valmennusta, joten ryhmät ovat pieniä. Osallistujat jaetaan siksi vielä kahteen ryhmään, jotka vuorottelevat neljässä eri koulutusosiossa.

Päivien aikana pienryhmät harjoittelevat esiintymistä ja vuorovaikutustaitoja (Esiintymistaitojen kehittämisen perusohjelma) ja tyyliosiossa käydään läpi sitä mitä ulkoasu viestii ja mitä sen halutaan kulloinkin viestivän vakuuttavuuden parantamiseksi. Osallistujat saavat myös henkilökohtaista tyylineuvontaa. Illallisen yhteydessä käydään läpi kansainvälisen liike-elämän käyttäytymissääntöjä ja etiketti- ja tapakulttuuria sekä harjoitellaan tervetuliais- ja maljapuheita.

Kouluttajina toimivat tv-ohjaaja, toimittaja ja mediakouluttaja Tertta Saarikko, ekonomi Riitta Railo sekä tyylineuvoja Leena Suokas ja tapakouluttaja Eva Leino.

Hinta: tarjouksen mukaan.