Valmennuskanavan esiintymiskoulutus tuo varmuutta ilmaisuun

Esiintymiskoulutusten kohdalla käytämme usein ulkopuolisia kouluttajia. Pääyhteistyökumppanimme on toimittaja, tv-ohjaaja, tuottaja, mediakonsultti ja esiintymiskouluttaja Tertta Saarikko. Hän on kouluttanut monipuolisesti muun muassa yritysjohtajia, poliitikkoja, työmarkkinajohtajia, ministeriöitten ylijohtajia, mainonnan ja markkinoinnin ammattilaisia, valtion ja kunnan virkamiehiä – asiantuntijoita, jotka esiintyvät mediassa, seminaareissa, asiakastilaisuuksissa, organisaatioidensa sisäisissä tilaisuuksissa ja juhlatilaisuuksissa. Kysy myös räätälöityä yksilövalmennusta!

Esiintymiskoulutusta tarjotaan ympäri Suomea, mm. seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Jyväskylä, Seinäjoki, Kokkola, Kemi, Joensuu sekä Lappeenranta. Valmennuksia pidetään myös omissa tiloissamme Helsingissä. Erityisesti avoimiin ryhmiin on Helsinkiin helppo kerääntyä ympäri Suomea.

Peruskurssimme on kaksipäiväinen Varma ja vakuuttava esiintyminen (ja median kohtaaminen). Median kohtaaminen ei ole kaikille päivittäistä eikä ehkä ollenkaan tärkeää - silloin voimme tarvittaessa keskittyä pelkästään hyviin esiintymistaitoihin. Jokainen esimiesasemassa tai myynnissä sekä asiakaspalvelussa oleva joutuu varmasti päivittäin tilanteisiin, missä on vaativia esiintymistilanteita. Tämä kurssi kuten myös lyhyempi Esiintymistaidon workshop sisältää tärkeän yritysmaailman esiintymisiin usein liittyvän asian: miten myydä oma asiansa parhaalla mahdollisella tavalla. Esiintyessäsi myyt, myydessäsi esiinnyt! Monelle asiantuntijalle sana "myynti" on kauhistus ja voi tuoda mieleen jopa manipuloinnin. Miellyttävä ja  vastapuolen oikea huomioiminen on kuitenkin a ja o silloin, kun haluamme edistää omaa asiaamme hyvässä hengessä. Sitä paitsi englannin selling, myyminen, on tarkoittanut alun perin helping, auttamista. Nykyään usein todetaankin, että esim. insinöörikunnalta vaaditaan nykyään niin paljon sosiaalisia taitoja, että koulutuksen yksi palapelin osa pitääkin olla ilmaisutaidon valmennus. Vientiteollisuudessakin usein kielikoulutus oli ainoa lisäkoulutus. Mikään tuote tai asia ei ikävä kyllä myy itse itseään, vaan se tarvitsee hyvän puhemiehen.

Englanninkielisiä kaksipäiväisiä esiintymiskoulutuksia pitää Tukholmassa asuva ranskalainen Thierry Laprevote. Valmennus  pureutuu luento-osuuden ja perusharjoitusten avulla esimerkiksi esiintymispelkojen poistamiseen ja luontevan ja persoonallisen esiintymistavan löytämiseen.

Yksipäiväinen Esiintymistaidon workshop sisältää runsaasti käytännön harjoituksia. Se on suunnattu sellaisille, jotka esiintyvät muun muassa organisaationsa sisäisissä tilaisuuksissa ja esim. asiakastilaisuuksissa, mutta eivät kohtaa mediaa työssään. Kurssin vetäjänä toimii Riitta Railo.

Suosituksia:

“…tämä kurssi oli yksi niistä harvoista, jonka opeille minulla on ollut jatkuvaa käyttöä ja joista on jäänyt pysyvä jälki toimintaani ja käyttäytymiseeni…”

Lue koko palaute tästä.

Tämän palautteen antoi Seinäjoen Energia Oy

“Kurssipäivien kokonaisuus oli mielenkiintoinen ja perinteisestä esiintymiskursseista poikkeava.”

Lue koko palaute tästä.

Lisää suosituksia löydät täältä.