Tehokkaat valmennuskurssit yrityksesi tarpeisiin

Pitkäaikaisesti henkilöstöönsä sitoutuneet yritykset ovat olleet pitkällä aikavälillä menestyksekkäimpiä. Mikään muu kilpailuetutekijä ei selitä menestystä, ei edes huipputeknologia tai patenttisuojat. Menestyksen salaisuus on pätevät ja sitoutuneet työntekijät.

Yritys tasapainoilee jatkuvasti nykyhetken akuuttien ongelmien ja tekemisten sekä huomisen visioiden, uhkatekijöiden ja mahdollisuuksien välillä. Joka päivä yrityksen on lunastettava lupauksensa päivittäisten onnistumisten kautta. Elinkelpoisen yrityksen tunnistaa pätevästä henkilöstöstä. Oikea ja toimiva tieto lisää automaattisesti asioiden hallintaa ja sitä kautta sitoutumista eli vastuunottoa. Tulevaisuuden tekeminen alkaa tänään.

Valmennuskanava kanssasi tulevaisuuden tekijänä

Valmennuskanava tarjoaa Sinulle koulutuspalapelisi täydentämiseksi valmennuskursseja seuraavien alueiden kehittämiseen: johtaminen ja esimiestyöskentely, esiintymistaito ja median kohtaaminen, asiakaspalvelu, myynti ja neuvottelu sekä yhteistyö. Valmennuskurssien ratkaisuissa on keskitytty  vahvoihin osaamisalueisiimme vaikuttava kommunikaatio ja  ihmissuhdetaidot.

Valmennuskursseja tarjotaan yrityksille mm. seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Jyväskylä, Seinäjoki, Kokkola, Kemi, Joensuu sekä Lappeenranta.

Ihmisten käyttäytymiseen, vuorovaikutussuhteisiin ja organisaatioon liittyvä toimiva tieto on valmennusohjelmiemme perusta

Valmennuskanava ratkaisee kanssasi ongelmia.